Prišla je jesen in z njo tudi nove rožice…

V naravi se vse prilagaja jesenskim barvam, temperaturam zato tudi vrtnarji v tem času vabimo da si ponovno preuredite svoje gredice, lonce in grobove v nove jesenske zasaditve.

Jesenske lepotice v čudovitih toplih barvah tople žametne jeseni nas tiho vabijo da popestrimo naš vrt, balkon, gredico ali pa se ob zasaditvi na pokopališču ponovno spomnimo na naše bližnje.

Mačehe, kraljice jesenskih zasaditev nam ponujajo pisano barvno paleto v vseh barvah in odtenkih, z velikostjo cvetov pa nas vsak dan ponovno presenetijo. Že nekaj let je v modi pisana in mešana zasaditev zato bomo ob njih zasadili tudi razne trajnice kot so jesenske rese, heuchere, zimzelene rastline, ki popestrijo celotno zasaditev in ji dajo pridih elegantnosti in občutka lepote.

Če ob njih položimo še nekaj lepih okrasnih buč, snopov slame, kašno strašilo ali čarovnico smo že čisto odjadrali v svet pravljic in legend. Če ob vsem tem še dodamo jesenske lepotice kot so v  loncu posajene velikocvetne ali drobnocvetne krizanteme v eni ali več različnih barvah je naša jesenka zbirka končana, sedaj lahko še samo skuhamo kavo ali čaj, se ogrnemo z odejo in uživamo v jesenskih barvnih odtenkih.

Ko okrasimo naše domove se vsi radi spomnimo tudi naših bližnjih ki jih ni več z nami zato tudi njim ponovno pripravimo novo zasaditev.  Čeprav je že malo iz mode vseeno mislim da bi morala tradicija spomine na naše najdražje ostati del našega življenja.  Naj nas vsaj enkrat letno pot popelje na njihov nov dom in tako kot prvi podarjen cvet ko si zaljubljen pomeni večno ljubezen  tudi cvetje ki ga poklonimo v spomin  na lepe in preživete skupne trenutke v  jesenskem času ohranja spomin na naše najdražje.

VRTNARIJA GOLOB  IZ TRNOVSKE VASI VAS VLJUDNO VABI K OGLEDU IN NAKUPU MAČEH, TRAJNIC, LONČNIH KRIZANTEM, SUHIH IN SVEŽIH ARANŽMAJEV, REZANEGA CVETJA,… 

Z ŽELJO DA BOSTE LAHKO POKAZALI SPOŠTOVANJE DO SVOJIH NAJDRAŽJIH OB DNEVU SPOMINA NA PREMINULE SMO ZA VAS PRIPRAVILI UGODNO PONUDBO.